Instruktørerne - EEC Sprogskole

Gå til indhold

Hoved menu:

Instruktørerne

Om EEC Sprogskole

EEC Sprogskole beskræftiger ca. 40 instruktører. Alle instruktørerne underviser i deres eget modersmål, så ønsker du at lære tysk, vil altid få en underviser som er født og opvokset i tyskland. Vi mener det er mere troværdigt at lære sprog af en person, som har det pågældende sprog helt inde på rygraden, og som kender det pågældende lands kultur, og vi tror at du derved får et større udbytte af dit sprogkursus.

Alle vores instruktører taler også dansk, og de har derfor selv prøvet at skulle lære et nyt sprog i forhold til deres modersmål. De ved selv hvilke udfordringer der er forbundet med at lære sprog, og frem for alt, at det helt tilladt at begå fejl og være i tvivl.

Det skal være sjovt at lære sprog, og derfor foregår vores sprogkurser i en afslappet og hyggelig atmosfære - samtidig med at det professionelle niveau fra vores side selvfølgeligt er højt.

Vores instruktører er omhyggeligt udvalgt, ikke kun på baggrund af deres faglige kvalifikationer, men også ud fra deres personlighed og evne til at skabe en behagelig og stimulerende atmosfære og en tæt kontakt til kursisterne. På den måde sikrer vi os, at du altid oplever et højt personligt engagement hos vores instruktører.

 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu